tiistai 1. huhtikuuta 2008

Tabloid news

Iken tempaukset tai oikeastaan hanen tamanpaivainen erottamisensa ylitti uutiskynnyksen myos amerikkalaismedioissa. Vahan tulee tapauksesta mieleen Harri Kirvesniemi, mies menee pilaamaan maineensa (tai loput siita) uran viimeisina vuosina. Mutta ainakin Ike oli kovin trendikas. Juurihan New Yorkin kuvernoori erosi naisseikkailujensa vuoksi.

Kovin usein ei Suomea nay mainittavan uutisissa. Surullinen Jokelan tapaus pysyi otsikoissa usemman paivan. Kohu-uutisia. Niita taalla rakastetaan. Positiivisia uutisiakin olen lukenut. Viimeksi juuri Time-lehti ylisti Suomen koulutusjarjestelmaa jutussa, jossa pohdittiin amerikkalaislasten huonoa yleistietoa ja koulumenestysta. Jonkun kerran on myos vilahtanut silmien ohi suomalaiskiekkoilijan nimi. En tieda hyvassa vai pahassa. Pakko myos todeta, etta Kimi Raikkonen ja F1 eivat ole kertaakaan nakyneet uutisotsikoissa. Niin on maailmanlaajuista urheilua.

Uutinen on kai sekin, etta kevat on virallisesti alkanut. On nimittain Cherry Blossom -aika. Viikonloppuna kavimmekin ihastelemassa DC:ssa kirsikkapuiden kukintaa. Joku toinenkin oli eksynyt paikalle.

[edit 2.4.08] Viikonloppuna tuli myos tasan vuosi tayteen siita, kun kavimme tutustumiskaynnilla Baltimoressa. Ja nyt ollaan asuttu taalla jo viisi kuukautta. Aika menee niin nopeaan...



Ei kommentteja: