keskiviikko 13. helmikuuta 2008

You're on the breaks

Parin vähän keväisemmän viikon jälkeen Marylandin sää näytti tänään taas "parhaat puolensa" juuri sopivasti osavaltiossa järjestettävien esivaalien kunniaksi. Tällä kertaa ongelmana ei ollut lumi vaan jäätävä vesisade. Jotain kelin kurjuudesta kertonee se, että jynssäsin auton ikkunoita vähintään 10 minuuttia ennen kuin sain ikkunapintaa esille.

Liikenne oli tietysti ihan sekaisin (oikeastaan vasta toista kertaa näin pahasti tänä talvena). Kotimatkan matelin kakkosvaihteella ja sain auton kyljet valkoiseksi suolarakeista. P istuu vieläkin ruuhkassa.

Työmatka-autoilijoita viihdyttääkseen radio-DJ:t yrittivät ylläpitää tunnelmaa soittamalla reipashenkistä musiikkia liikennetiedotteiden välissä. Hauskin tänään kuulemani ehdotus oli sellainen, jossa autoilijoita yllytettiin soittamaan torvea ja vilkuttamaan pitkiä valoja musiikin tahdissa. En tiedä onnistuiko yhteinen tieperformanssi, sillä kurvasin samaan aikaan jo kotipihalle. Kurvit olivatkin mennä pitkäksi, sillä parkkipaikka muistutti juuri jäädytettyä luistinkenttää. Nyt jos koskaan nastoille olisi ollut käyttöä sekä renkaiden alla että kengän pohjissa.

Illaksi suunniteltu lenkki näyttää vaihtuvan kuntosalin juoksumattoon. Onneksi salilla on telkkari, josta voi seurata vaalivalvojaisia. Oikein ihmetyttää, miten vaalien seuraaminen onkin näin mielenkiintoista. Ehkä siksi, että täkäläisten puolueiden ehdokkaiden argumentit eroavat niin rajusti toisistaan ja eri puolilla maata ollaan asioista kovin eri mieltä. Samalla on hauska miettiä, ketä ehdokkaista vaikuttaa omasta mielestä potentiaalisimmalta. Jos minulla olisi äänioikeus, niin tällä hetkellä Obama saisi ääneni.

Ei kommentteja: