tiistai 29. toukokuuta 2007

Viimeinen juttu uunista ulos

Eilen sain iloisia uutisia JAGS-lehdestä. Neljäs artikkelini on hyväksytty julkaistavaksi heidän lehdessään. Jee! Tämä on yksi niitä gerontologisen tutkimuksen kärkilehtiä ja joskus alussa haaveilin, että jos joskus sinne jutun saisi läpi. No nyt se on totta. Ei huono fiilis. Mikä parasta, kaikki osatyöt on nyt virallisesti arvioitu ja hyväksytty lehtiin, eikä niiden hyvyyttä tarvitse enää mielessään pohtia. Vielä täytyy tietysti odottaa ja jännittää esitarkastajien kommentteja. Ohjaajalta sain vähän etukäteistietoa, ettei ainakaan toiselta esitarkastajalta ole odotettavissa pahoja kommentteja. Hollantilaisen kommentteja sen sijaan vähän jännitän. Hän on sentään aihealueen todellinen asiantuntija. Parin päivän päästä se sitten nähdään, paljonko hommaa yhteenvedossa vielä on. Voimia olen ainakin kerännyt loppurutistukseen.

Tässä välissä täytyy kiittää ohjaajiani. Mahtavia ihmisiä ja hyviä opettajia. Vaikka aikataulu on kiristynyt kiristymistään, he ovat uhranneet vapaa-aikaansa tekstieni lukemiseen ja kommentointiin. En varmasti olisi näin pitkällä, näin nopeasti, ilman heidän tukeaan.

Kodinvuokrausasiat etenevät pikku hiljaa. Olen tehnyt jo "mainoksen" asunnostamme ja pikapuolin alamme levittää sitä eri kanavien kautta. Aluksi työ- ja urheilupiireihin ja myöhemmin vähän laajemmalle. Ainakin itse uskon, että siihen vuokralainen löytyy. Itseasiassa meillä oli eilen pyöräkellarissa renkaidenvaihtotalkoiden ohessa mielenkiintoinen keskustelu ykköskerroksen naapureiden kanssa. Heillä näyttäisi olevan hieman kiinnostusta muuttaa isompaan asuntoon eikä muuttomatkakaan olisi pituudella pilattu. Vain viisi kerrosta. Saa nähdä, kehkeytyykö siitä mitään. Ainakin molempien renkaat tuli vaihdettua.

Ei kommentteja: