sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Viikon saldo

Asunto on. Viisumi on. Auto myyty, joo. Akatemian apuraha-anomus, joo. Asiat kunnossa myös Kelan ja Verottajan suntaan. Torstaina piipahdus yliopiston rehtorin puheilla. Kiitti väitöskirjasta.

Varsin tehokas viikko takana. Yksi enää jäljellä.

Tulevalle viikolle jää hoidettavaksi vain kansainvälisen ajokortin hankinta ja matkatavaroiden pakkaaminen. Iisiä. P:llä on vielä töissä aika hektistä, mutta minulla jo helpottaa. Keskitynkin läheisten tapaamiseen sekä Suomi-tuotteiden hankintaan. Omasta kokemuksesta ja muiden vinkistä mukaan täytyy pakata ainakin kaardemummaa, ruishiutaleita, ruisleipää, suklaata, salmiakkia sekä leivinpaperia, juustohöylä, kuorimaveitsi sekä kunnon tiskiharja.

Kaunis syksy. Rauhoittavaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Ai sullakin on oma blogi, kiva! Mun piti tänään mennä baby bioon Viivin kanssa katsomaan jotain älyvapaata komediaa, mutta nukuimme pommiin kuten edelliselläkin kerralla. Noita muksuleffailuja järjestetään kai n. kerran/kk. Seuraavalla kerralla täytyy laittaa kaikki kodin herätyskellot soimaan korvan juureen, että ehditään. Eikä se elokuva edes ala kovin aikaisin, vaan klo 11... :)
Voi teitä, maailmanvalloittajat. Ihan hiukan olen kyllä kade teidän muutosta. Nyt jo nautiskelen ajatuksella, että tullaan varoittamatta soittelemaan Ameriikan-kotinne ovikelloa... Odottakaahan vain!! Mukavaa loppupakkailua!
t. Anu

Rouva Raastaja kirjoitti...

Moi!
Teillä tuntuu olevan sama meiniki noiden leffäkäyntien kanssa kuin meilläkin. Aina ei vaan ehdi.

Hihii. Hauskaa tosiaan olisi, jos teitä voisimme USAssa nähdä. Joko etukäteen sovitusti tai sitten yllättäen ;)

Hienoa loppusyksyä teille kolmelle. Viivi varmaan jo kävelee sen kärryn kanssa.

s.